Connect with us

A selekcija

Zmajevi dogovorili još jednu utakmicu prije Crne Gore

Zmajevi dogovorili još jednu utakmicu prije Crne Gore

Nakon što je selektor Robert Prosinečki danas objavio SPISAK igrača za duele s Crnom Gorom i Južnom Korejom, javnosti se obratio i Elmir Pilav, direktor sektora za sport NS/FS BiH.

„Igrači će se okupiti 23. 5. u hotelu „Austrija & Bosna Ilidža“. Isto veče NS/FS BiH na Ilidži organizuje manifestaciju Izbora najboljih igrača takmičenja koja su pod okriljem Saveza. Tokom priprema u Sarajevu igrači će imati jedan trening u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru 24. maja, a dan poslije u Hrasnici će biti odigrana trening utakmica sa FAMOS-om. Nakon toga reprezentacija se seli u Zenicu gdje će boraviti do susreta sa Crnom Gorom. Za ovu utakmicu je štampano 10000 ulaznica, a u prodaju će biti puštene u subotu, 19. ovog mjeseca u poslovnicama „Centrotransa“. Pozivamo i navijače da nas podrže jer je meč sa Crnom Gorom značajan iz dva razloga. Prvi je oproštaj trojice velikih igrača naše reprezentacije, a drugi je to što će i selektor Prosinečki debitovati pred domaćom publikom.“

Reprezentativci će se okupiti 23. maja na Ilidži, gdje će istog dana od 19:30 prisustvovati manifestaciji Izbora najboljih pojedinaca ligaških takmičenja NS/FS BiH u hotelu „Austrija & Bosna Ilidža“.

Click to comment

More in A selekcija