Connect with us

Novosti

GLUPOST ZMAJA: Da li je Gojak ovim potezom zapečatio svoju sudbinu u Dinamu?

GLUPOST ZMAJA: Da li je Gojak ovim potezom zapečatio svoju sudbinu u Dinamu?

Iako je svojim golom donio Dinamu grupnu fazu Lige prvaka, Amer Gojak nije siguran putnik u Manchester na utakmicu protiv Cityja u drugom kolu grupne faze.

Trener Modrih, Nenad Bjelica, izjavio je da samo najspremniji igraju, te da ne zna da li će put Engleske Gojak, ali i Hajrović.

Ipak, hrvatski mediji kažu kako je naš reprezentativac uradio ono što nikako nije smio – doveo u pitanje trenerov autoritet.

“Gojak, navodno, nije radio ono što je od njega tražio trener Bjelica u Varaždinu, na kraju je i promašio zicer za izjednačenje, što je, valjda, Dinamov trener protumačio kao posljedicu takvog ponašanja i pristupa. I Gojak je, unatoč svim zaslugama, pao u drugi plan. Ili, u ovom trenutku, u treći”, piše zagrebački list “Sportske novosti”:

“Bjelica neizmjerno vjeruje svojim igračima, oprašta im i slabiju formu i poneki poraz i promašaj; ali kad iznevjere njegovo povjerenje ili dovedu u pitanje njegov autoritet, onda nema razgovora. Gojak je u Varaždinu napravio upravo to, stoga je propustio Karlovac i Kranjčevićevu”.

Vidjet ćemo da li je Gojak definitivno izgubio mjesto u Dinamu ili samo služi kao loš primjer ostalima.

Click to comment

More in Novosti